De Gaffel 15 - 9206 AV Drachten 0512-524818

Wegens de zomervakantie zijn wij gesloten vanaf 26-07-2021 tot 16-08-2021 (week 30 t/m 32). Vanaf maandag 16 augustus zijn wij weer aanwezig.

Bedrijven hebben afgelopen jaar meer budget besteed aan promotionele producten. Dat is eigenlijk goed nieuws. Want dat betekent dat het "Premium" in toenemende mate wordt gezien als een volwaardige tool om marketing-en communicatie activiteiten te ondersteunen. Het promotionele product dat z'n status krijgt die het verdient. Ze zijn immers bevestiging van het kostbaarste zakelijk bezit: uw relatie. Die met zorg onderhouden moet worden. Daarin kunnen wij u ondersteunen met orginele, hoogwaardige geschenken. Onderscheidend vermogen daar gaat 't om! Voor meer informatie neem eens contact met ons op.

Uiteraard mogen pennen niet ontbreken, met een bedrijfslogo verandert u een goed schrijfinstrument in een blijvend symbool van succes en waardering. Er zijn vele mogelijkheden met nieuwe kleuren en afwerkingen. N.I.D. maakt schrijf-geschenken die een persoonlijke indentiteit perfect zullen uitdragen. Uw handelsmerk of logo wordt via tampografie op een schrijfinstrument in eventueel 5 kleuren sluitwerk aangebracht. Hierbij is een uiterst accurate ontwerp-en kleurreproductie mogelijk. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u gerust contact met ons op.

De houten schuifdekselkist is een leuk en nuttig verpakkings-tool. Het is een mooi en duurzaam materiaal en goed te verzenden. De opdruk kan in 1 tot meerder kleuren, ook in full-color. Toepassingen zijn legio, b.v. kerst, sport en jubilea. In diverse uitvoeringen te bestellen t.w. 1-2-3 vaks, deze zijn allemaal te bedrukken tot maximaal A-3 formaat.

Nieuw in de blikindustrie is ook het bedrukken van zeer kleine oplages (10 -500 st.) in full-color. Als reclame uiting zeer goed te gebruiken met eigen huistijl of voor jubilea ect. Ook d.m.v. tampografie rechtsstreeks door ons te bedrukken in allerlei vormen en formaten. Plaats van bedrukking graag in overleg met ons, er zijn vele mogelijkheden, b.v. op de bodem van een blik of binnenkant deksel. Inmiddels erg populair omdat er erg veel creatieve oplossingen mee te realiseren zijn.

Mokbedrukking Nieuw is het in full-color bedrukken van mokken door middel van sublimeren. Als reclame uiting zeer goed te gebruiken met eigen huistijl of voor jubilea ect.

Fryske (peper)muntjes met het pompeblêd in reliëf. Verkrijgbaar in verschillende bijpassende verpakkingen.

Meer info >

Nieuw bij NID is het bedrukken van kleine oplages luxe verpakkingen in full-color. Als reclame uiting zeer goed te gebruiken met eigen huisstijl of voor jubilea ect.

Plaats van bedrukking graag in overleg met ons, er zijn vele mogelijkheden. Inmiddels erg populair omdat er erg veel creatieve oplossingen mee te realiseren zijn.

Meer info >

Portfolio